Това  е последната активна и динамична седмица за 2021г. Основната линия

...
Това  е последната активна и динамична седмица за 2021г. Основната линия
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 декември

Това  е последната дейна и динамична седмица за 2021г. Основната линия е обвързвана с трендовете и събитията, почнали през предходната седмица. Растяща Луна и идно пълнолуние в края на седмицата предопределят събитията и дейностите, които ще се задействат през седмицата да се развиват през първата половина на 2022г.

Каквото се стартира на растяща луна и в дните, когато тя е цялостна, ще се развива и уголемява. В този смисъл, седмицата е подобаваща за пускане на нови действия и планове.  След 19 декември Венера, планетата, отговаряща за финансовите потоци, покупко-продажбите, взаимоотношенията, партньорствата минава в ретроградно придвижване, което ще продължи до 31 януари 2022 година

В този интервал в ретроградно придвижване ще премине и Меркурий, което ще трае от 14 януари до 5 февруари следващата година. В резюме тези обстоятелства дефинират актуалната седмица като извънредно благоприятстваща новите инициативи и дейните дейности.

Още първите дни на седмицата, когато Луната транзитира в знака на дейностите и водачеството Овен са подобаващи за съответни дейности в определената посока.  Водещи ще бъдат тематики, свързани с стопанската система, общественото дело, финансовата непоклатимост. Необходим е разбор на миналия интервал, асимилиране на скъп опит и преход към нови, по-прогресивни структури.

Последните дни от седмицата ще слагат акцент върху тематики под знака на информацията и нейната надеждност, образованието, задграничните вложения, комерсиалната дейсност, пътуванията и връзката.

ОВЕН

През тази седмица вие владеете обстановката. Важно е да бъдете дейни и да насочите големия заряд, който притежавате в верните цели. Продължете с тези дейности, които ви носят позитивни резултати. Все още имате опция да стартирате нова активност или план. Важно е да започнете, а от идната седмица и до края на месец януари през новата 2022 година ще имате опция да внесете корекции. Някои от вас ще се радват на по-добри финансови резултати от положени старания през годината, креативен планове и ефикасни дейности. Към вас идват нови благоприятни условия и оферти, доверете се на интуицията си кои да приемете и кои да отхвърлите. Освен кариерното ви развиване друга водеща тематика е финансовото ви положение и най-много постигането на финансова непоклатимост. Тази тематика ще бъде водеща за цялата 2022 г.така, че е допустимо още  през тази седмица да  получите оферти или  хрумвания. Не са изключени повече разноски, свързани с вашата съществена активност или е допустимо да деянията по-голямо разсипничество към празниците. Все отново внимавайте и се разпростирайте съгласно опциите си.

ТЕЛЕЦ

Продължете с определената посока от миналата седмица. От дълго време се готвите да извършите смяна в живота си. При някои представители на знака неудовлетворението от избрана обстановка е доста мощно. Ако сте наясно какво тъкмо желаете, в този момент през тази последна, ефикасна седмица би трябвало да предприемете съответни дейности. Водеща е тематиката, обвързвана с вашето финансово положение, както и уточняването на финансови параметри с вашите непрекъснати сътрудници. Все още имате опция да постигнете положителни резултати посредством компромисни решения или да се настроите да получите поддръжката на мощни и водещи персони в живота ви. Сериозните трансформационни процеси ще продължат и през идната година, тъй че в случай че в този момент не сте наясно какво тъкмо желаете, през 2022г. с прекосяване на лунните възли в остта Телец-Скорпион, посредством установяване на цели ще можете да зададете посоката. За някои представители на знака почивката стартира още от тази седмица. Отделете си персонално време, с цел да преосмислите какво желаете да осъществите през новата година.

БЛИЗНАЦИ

В първите дни от седмицата ще се наложи да положите оптимални последни старания за дотъкмяване на стартирани планове и вдишване на отговорности в работен проект. Активността ви в професионално отношение е нараснала, а с нея и напрежението. Довършете най-неотложното, а в интервала до края на януари 2022 година ще имате опция да внесете корекции. Важно е да бъдете поредни и целенасочени в дейностите си. Дните ви носят положителни финансови благоприятни условия: нови източници на приходи или възстановяване на финансовото състояние посредством поддръжка от страна на вашите сътрудници. През тази седмица вниманието ви ще бъде ориентирано значително към вашите партньорски връзки в персонален и настоятелен проект. Марс минава в срещуположния ви знак Стрелец и ще задейства нуждата от съответни дейности, свързани с партньорски връзки. Избягвайте споровете, напрежението може да се увеличи заради нерешени въпроси от предишното или заради разнообразни гледни точки. Взаимодействайте в оптималната степен, заложете на общуването, с цел да постигнете компромисни решения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР